×

Dela "Hello Everybody!"


Hejsan alla!

Hejsan alla!


Vi har hört om projektet “A year of books” som Mark Zuckerberg startat på Facebook. Vi upplever att det är en fantastisk idé att lära sig om nya kulturer, tankar och åsikter, historia och teknologi. Vår dröm är att göra det möjligt för oss alla att läsa böckerna.

Vår dröm, vårt projekt handlar om “Böcker i tillgängliga format för synskadade personer i Senegal. Vår dröm är att alla här på jorden har möjlighet att läsa böcker - att ingen skall leva hela livet utan böcker. Så är det nu. Som så många andra synskadade har Moussa studerat vid universitetet utan tillgängliga böcker. I Senegal finns omkring 500000 synskadade personer och på vår jord är vi omkring 285 miljoner. Vi vill alla vara produktiva och bidra till samhället och världen med våra kunskaper och talanger.

Vårt mål är att starta produktion och distribution av böcker och annan information i tillgängliga format; talböcker, böcker i punktskrift och som tillgängliga elektroniska böcker.

Vi tror starkt på att du vill veta mera om vår dröm, vårt projekt – vi tror också att du både vill och kan stöda projektet på olika sätt.    

Med Kärlek, Ljus och Glädje!

Gunilla & Moussa
Se även:

INEADE och WIPO stöder projektet "Böcker i tillgängliga format”
”Visionary Learning for Africa”
Samarbete
April 2013

Om cookies på denna webbplats

Vi och våra partners använder teknologi såsom cookies på vår webbplats för att skapa personligt innehåll och annonser, tillhandahålla sociala media och för att analysera trafiken till vår webbsida. Klicka nedan för att ge din tillåtelse för användning av denna teknologi över webben. Ditt medgivande är i kraft 30 dagar.